Öppettider

Våra ordinarie öppettider

Måndag-Fredag: 09.00-18.00

Lördag: 09.00-15.00

Söndag: 11.00-15.00

 

Öppettider i PÅSK:

Skärtorsdag: 09.00-16.00

Annandag Påsk: 11.00-15.00

Övriga dagar: Stängt. 

Förtält

Förtältet är campingentusiastens egen veranda. Varma sommarkvällar med något gott på grillen och något svalkande i näven - bara ett förtält gör den ekvationen komplett!

Vi har allt från smarta markiser Caravanstore och omnistor, till luxiösa tält från Isabella, Svenska tält och Ventura.

 

I ett förtält från Isabella hittar du den perfekta kombinationen av högsta kvalitet, innovativa lösningar och elegant design – och detta in i minsta detalj, för det är ju detaljerna som är avgörande för hur lyckad semestern ska bli. Isabella ser det som en av deras viktigaste uppgifter att du, med ditt nya förtält, ska få uppleva friheten och känna dig som ett med naturen – men också att du i förtältet ska finna den plats där du kan koppla av i lugn och ro när du behöver det.

Mer information & alla förtält hittar du på www.isabella.net

 

En campingsemester tilbringad i harmoni, gemenskap och i en gemytlig tillvaro med dina barn ger förnyad energi. Och hur tilbringas den bättre än i förtältet... Förtältet är ett vardagsrum och matrum, förvaringsplats och möteplats - allt detta på en gång. Det ställer krav på kvalitet och funktionalitet - två saker Vetnura kan gå i god för - till och med till ett förnuftigt pris.

Mer information & alla förtält hittar du på www.ventura-camping.com

 

Svenska Tält i Dorotea AB är ett litet men modernt familjeföretag med 22 anställda, som tillverkat förtält i snart 30 års tid. Det innebär att vi tar tillvara all den kunskap och fördelar som ett familje-företag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexibilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer.

Mer information & alla förtält hittar du på www.svenskatalt.se

 

Fiamma Caravanstore har inga lösa ben eller linor, som lätt kan förkomma! Det här är markisen som är lätt att montera - bara att skjuta in i skenan och säkra med två klämbeslag. När den ska användas, rullas Fiamma Caravanstore ut på bara några sekunder och fästs i marken med de medföljande tältpinnarna. Den stora diametern på röret gör att markisen alltid hålls lika slät.

Mer information hittar du på www.fiamma.it

 

Den bästa markisen för husvagnar och mindre fordon. Markisen monteras enkelt i husvagnens tältskena och rullas ut för hand, armarna och benen fälls enkelt ut ur frontprofilen. Markisens ben kan antingen monteras mot fordonets vägg eller mot marken. Armarnas och benens Quicklock system är det utan tvekan det mest användarvänliga på marknaden.

Mer information & alla förtält hittar du på www.thule.se